Leo Olierook Fishing Adventures


Beknopte biografie


Mijn naam is Leo Olierook, geboren in Den Haag en kom uit een gezin van 4 kinderen. Op 21 juni 1969 (langste dag) ben ik verloofd en op 21 december 1970 (langste nacht) ben ik gehuwd met Els Almoes. Wij hebben twee zoons gekregen, geboren in 1972 en 1983.Mijn vak was taxateur van goud, zilver en diamant en voorheen was ik hoofd pandhuis in Den Haag (Bank van Lening)
Momenteel ben ik gepensioneerd en woon gedeeltelijk in Mijdrecht en Den Haag.

Ik houd van vissen en ben zelfs over de grenzen bezig met mijn hobby. Eigenlijk ben ik mijn hele leven al visser in hart en nieren en de ene keer stort ik me op vlokvissen, witvissen, dan weer op vliegvissen en dan weer op roof- of karpervissen.

Met deze site ben ik in juli 2008 begonnen omdat ik vol met verhalen zit en daar anderen deelgenoot van wil maken. Het doet mij ook goed, dat er veel lezers zijn die mijn verhalen lezen.
Maandelijks of Wekelijks kunt u nieuwe verhalen verwachten, omdat ik net als een ander niet emotieloos kan vissen en dat graag wil ventileren.

Ik heb het vissen op meerval ook een paar jaar geleden ontdekt en daar heb ik een aparte categorie van gemaakt.
U kunt daar nu ook verhalen over lezen, want in september 2010 ben ik voor het eerst naar de Ebro in Spanje geweest (meerval 2.10 mtr) en de laatste jaren ga ik twee keer per jaar naar de Ebro. Mijn allergrootste meerval is momenteel 2.20 mtr en dat is voorlopig mijn Persoonlijk Record (PR).Met nu circa 955 verhalen is deze site nog lang niet compleet, want dit zal nog vele jaren duren voor ik de duizend (1000) heb behaald.


Vlokvissen op ruisvoorn in de Boswetering bij de Woerdense Verlaat, lang.....lang geleden

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Leo Olierook Fishing Adventures
© Leo Olierook Sportsfishing Adventures 2008-2021

  Webdesign by Theo J. de Wit

Google Sitemap Generator